Vi hjälper dig skapa ett smartare och tryggare hem.

Tävling – Vinn en Telldus Znet Lite!

Det har nu gått ett tag sedan vi hade någon tävling på Automatiserar.Se! Men nu är det dags igen!

TelldusZNETDemo

För att delta i tävlingen och vara med och tävla om en Telldus Znet Lite:

  • Gilla Automatiserar.se (fortsätt gilla). Ett plus är att dela sidan Automatiserar.se (Skriv då: Tävla om en Telldus Znet Lite)
  • Kom med tips på saker vi kan skriva om.
  • Skicka ett hemautomationsprojekt du vill att vi ska skriva om på bloggen.

För att komma med tips, förslag och skicka in ditt eget hemautomationsbidrag så använd Kontakta oss sidan så skickar vi mer info. Du behöver inte komma med något stort projekt utan du kan även skicka in något som du skapat med din hemautomation som du vill dela med dig av. Högt och lågt, allt uppskattas.

Tävlingen pågår till: 2016-11-01

Vi får mycket bra tips och idéer och feedback från läsare, vi hoppas genom att nå fler att få ännu mer tips och därigenom kunna skriva ännu mer tips om hemautomation. Vi tackar  m.nu som gett oss möjligheten att testa den här Telldus Znet Lite som vi nu lottar ut, dvs den vi har kört fram tills idag.

Under en längre tid har vi testat Telldus Znet Lite som vi fått från m.nu, den har körts parallellt med en Vera Lite, mestadels för att se vilka möjligheter den erbjuder samt få tillgång till 433MHz. Under de senaste året har den hanterat belysning och motorvärmaren (via 433Mhz) med hjälp av Powershell script och ett scheman i Telldus Live portalen. Måste erkänna att den har fungerat otroligt stabilt och bra, har helt glömt bort att den stått på en hylla och hanterat detta automagiskt! Är man ute efter en kontroller för enklare hemautomation är Telldus Znet Lite helt ok.

 

Dessa tävlingar har vi haft sedan vi startade bloggen:

Vi får många tips av er som läser på bloggen, vilket vi uppskattar och skriver om för att fler ska få ta del av informationen.

Tanken är att jag ska börja börja testa OpenHAB eller liknande tillsammans med Z-Stick och någon 433MHz lösning. Telldus Znet Lite kommer säker att komma till bättre användning hos någon annan.

Priset blir därför den Telldus Znet Lite (den vi fått testa från m.nu). dvs den vi har kört fram tills idag, tyvärr är inte kartongen kvar men alla delar den levererades med kommer att skickas med.

// Vi på Automatiserar.se

Har du precis börjat med smarta hem eller redan kommit en bit på resan? Läs våra dedikerade guider om smarta hem. Dom ger dig kunskaper som hjälper dig fatta rätt beslut i din resa.


Kommentarer

3 svar till ”Tävling – Vinn en Telldus Znet Lite!”

  1. Jag måste hålla med om att Telldus Znet Lite är väldigt stabil som jag körde något år, även om jag nu gått vidare till Vera för att få 433 mottagning.

  2. […] som vi dragit slumpvis från alla deltagare i tävlingen, dessa 5 har möjligheten att vinna Telldus Znet Lite.  Under morgondagen kommer ett inlägg med förnamn och efternamn på 5 personer att skrivas, den […]

  3. […] Finalisterna – Telldus Znet Lite […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Vill du lära dig mer om smarta hem
och inte riskera missa några nyheter?

Taggar:

Gör ditt hem Smartare med några av dessa tillbehör

Vi har testat många enheter som gör vår vardag enklare och smartare, vissa bra och vissa mindre bra. Många är helt vanliga enheter som fått smarta funktioner eller tekniker installerad. Något som vi sedan försöker använda för att göra vår vardag enklare och vårt hem smartare. Är du intresserad av att se vad du kan göra med dessa enheter så klicka på bilden för att läsa mer om hur vi upplever den.