Vi hjälper dig skapa ett smartare och tryggare hem.

tävla om en Google audio cast

Tävla om en Google audio cast!

Vi lottar ut en Google audio cast till någon av våra läsare / följare för att den ska komma till nytta. För att vara med så behöver du inte göra mer än

Tävlingen är till för att ge oss mer att skriva om samt att den Google audi cast som vi har liggande kommer till någon nytta.

Bakgrunden till tävlingen:

Vi har sett att det finns många som är på jakt efter Google audio cast och att priserna för dessa verkar ha blivit orimligt höga.

Eftersom vi nu har ändrat om i vårt smarta hem så fanns det inte längre plats för den Google audio cast vi använt oss av. Istället för att sälja den så bestämde vi oss för att lotta ut den till endera en befintlig följare eller kanske en ny till automatiserar.se och hoppas den kommer till bättre nytta så.

Tävlingen kommer pågå till och med 2020-11-30 och då väljer vi den vinnaren som kom med den bästa idén att skriva om. Vi hoppas på att det ger oss gott om saker att fylla bloggen med under vintern. Vi står för frakten inom Sverige

Hjälpa Automatiserar.se?

Är du intresserad av att se vad som händer mellan våra inlägg så kan du följa oss på vårt Instagram (länk till vårt Instagram konto), där försöker vi dela vad som händer och är på gång. Är du intresserad av att diskutera eller få tips från andra så kan du gå med i vår Facebook grupp (länk till Facebook gruppen) som riktar sig till alla som tycker det är roligt med smarta hem och automation. Följ och gilla gärna vår sida på Facebook med (länk till automatiserar på Facebook).

Vi försöker tipsa hur du själv kommer igång och automatiserar. Vi kör sidan helt på fritiden och är helt oberoende och gör detta för att det är roligt, vill du hjälpa Automatisear.se, dela, gilla och följer sidan så får vi motivation att göra ännu mer 🙂

// Markus

Har du precis börjat med smarta hem? Läs då våra dedikerade guider om smarta hem, dom ger dig en bra grund att bygga vidare på.

Intresserad av vårt innehåll?
Vi skickar inlägg som mail med.


Taggar:


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *