Nu släpper Homey Flow till webbläsaren!

Homey släpper ny hårdvara.

Idag släpper Homey version 2.0 av sitt operativ samt en ny hårdvara, Homey Pro.

Det som låter imponerande är mängden enheter som sägs stödjas.

Homey v2.0 supports over 50.000 devices across more than 1.000 brands, all in one beautiful app. Automating your home is easier than ever with Homey Flow on mobile. Powerful Insights show your home in completely new ways.

Läs mer om släppet på deras blogg.

Homey Pro och version 2.0

Mer info kommer inom kort.

// Markus

5 reaktioner på ”Homey släpper ny hårdvara.”

 1. Funderar lite på i fall nya Homey kan ersätta min VeraEdge + RFXtrx433-lösning här hemma. Har kört länge på Vera och skulle gärna vilja förnya mig lite och skippa en extrapryl i form av RFXtrx433.
  Det jag kan se kan bli problem är min Power Meter https://www.m.nu/sensorer/power-meter Att övervaka husets elförbrukning ”live” är en viktig komponent.
  Vilka alternativ har jag om jag byter till Homey?
  Andra tankar kring byte från Vera till Homey?
  Någon som kanske har gjort en sån resa?

  1. Hej
   Har planer på att testa en Homey och jämföra den med VeraSecure. Vad jag läst mig till så ska Homie vara väldigt kompatibel. Power metern måste jag kolla mer på för att kunna uttala mig. Tyvärr händer det för lite på Vera för att den ska kännas som ett självklart val för hemautomation.. Men som larm är jag nöjd med min. Så fort jag bestämt mig så återkommer jag med vilket system jag väljer.
   // Markus

 2. Jag använder ImperiHome på våra androidmobiler samt en platta vi har på väggen. Imperi verkar inte ha stöd för Homey eller?

  1. Törs inte säga så mycket om homey ännu. Tänkte försöka läsa in mig på den framöver och kolla lite vad som går att nyttja mot den. Har haft lite tidsbrist, men snart börjar jag hinna med mig och kan skriva mer frekvent på bloggen.
   // Markus

 3. Har haft en Homey i drygt ett år, och den är som sagt grym på att styra en jäkla massa enheter, MEN, nu kom 2.0 och förstörde allt för mig! Man har helt skrotat stödet för en Windows-app, så alla inställningar och all konfiguration måste göras på Android eller iOS. Bara en bråkdel av alla appar är uppdaterade för att stödja den nya versionen också, så håll er undan den nya firmwaren om ni funderar på att skaffa en. Detta betyder nog skroten för mig tyvärr.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *