Vi hjälper dig skapa ett smartare och tryggare hem.

Vera Secure, Vera Plus och Vera Edge på CES 2015

Kategori:

, , , ,

– Taggar:

Här kommer mer info om Vera Secure, Vera Plus och den redan kända Vera Edge från CES 2015. Här bekräftas även att Vera Secure får 4G uppkoppling och batteribackup.

Vi får också veta att Q2 2015 ska Vera Plus och Vera Secure släppas.

Här hittar du några fler bilder och info om enheterna.

Har du precis börjat med smarta hem eller redan kommit en bit på resan? Läs våra dedikerade guider om smarta hem. Dom ger dig kunskaper som hjälper dig fatta rätt beslut i din resa.


Kommentarer

5 svar till ”Vera Secure, Vera Plus och Vera Edge på CES 2015”

 1. […] kan du även se lite mer information om Vera Secure och Vera Plus som ska komma närmare sommaren om allt går enligt […]

 2. […] allt stämmer så kommer vi få se Vera Secure redan i sommar, vilket matchar deras tidigare uttalande om att släppa de två nya enheterna Q2 i år. Vi kommer självklart försöka komma över ett […]

 3. Profilbild för Robert S
  Robert S

  Hallå, kan jag förhandsboka Vera Secure? Jag var på gång att köpa Edge men väntar på Secure istället du den passar bättre för mig.. Mvh Robert

 4. Hej
  Vad jag vet idag så går det inte att förboka enheten ännu. Allt dom har sagt är att Q2 2015 ska den släppas, vilket borde vara nu!

  Om du inte köpt nått och tänker köpa så är det nog smart att vänta på Vera Secure. Den täcker många olika typer av trådlösa protokoll och har en hel del förbättringar med.

  Jag mailade tidigare till dom och fick följande svar:
  From what I know it should be released this summer.
  Hela svaret finns här: https://www.automatiserar.se/vera-secure-kommer-till-sommaren/
  // Ispep

 5. […] Här kan ni se när Vera själva uttalar sig om den nya enheterna. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Vill du lära dig mer om smarta hem
och inte riskera missa några nyheter?

Taggar:

Gör ditt hem Smartare med några av dessa tillbehör

Vi har testat många enheter som gör vår vardag enklare och smartare, vissa bra och vissa mindre bra. Många är helt vanliga enheter som fått smarta funktioner eller tekniker installerad. Något som vi sedan försöker använda för att göra vår vardag enklare och vårt hem smartare. Är du intresserad av att se vad du kan göra med dessa enheter så klicka på bilden för att läsa mer om hur vi upplever den.