Vi hjälper dig skapa ett smartare och tryggare hem.

Nya Vera Plus och Vera Secure visas på CES 2015

Kategori:

,

– Taggar:

Vera_Control_CES2015_All_Veras-580x435[1]

Spännande nyheter från Vera på CES 2015!

Vera Plus och Vera Secure har visats upp. Dessa två skiljer sig från Vera Edge genom att ha 880 MHz cpu jämfört med 600 MHz som Vera Edge har. Samt att de ska ha 433 MHz, Bluetooth och Zigbee chipset.

VeraSecure

2017-01-25 – En uppdaterad artikel från 2017 finns nu att läsa här: https://www.automatiserar.se/har-ar-verasecure/

Vera_Control_CES2015_VeraPlus-580x386[1]

Vera Secure skiljer sig från Vera Plus genom att ha batteri backup, någon form av 3g eller 4g uppkoppling, inbyggd siren och möjlighet till 2 vägsljud.

Vera_Control_CES2015_VeraSecure-580x386[1]

Med hänsyn till tidigare nyheter som Vera har släppt på CES och vad som faktiskt vart verklighet av dessa nyheter så har jag inte allt för höga förhoppningar om att dessa kommer släppas inom den närmaste tiden. Men jag hoppas att jag har fel 🙂

Källa blog.domadoo.fr

Har du precis börjat med smarta hem? Läs då våra dedikerade guider om smarta hem, dom ger dig en bra grund att bygga vidare på.

Intresserad av vårt innehåll?
Vi skickar inlägg som mail med.


Taggar:


Kommentarer

6 svar till ”Nya Vera Plus och Vera Secure visas på CES 2015”

 1. […] Här hittar du några fler bilder och info om enheterna. […]

 2. Vera Plus verkar ju grym! Jag kör Vera Edge och en RFXtrx433-modul i dagsläget vilket fungerar bra, men bland försvinner enheter och det strular med appen som kontrollerar radion. Om 433MHz var inbyggt så kanske det hade fungerat bättre?

  1. Aha, jag kör en Vera3 (UI5) med en RFXtrx 433E. Och på den fungerar den väldigt problemfritt. Men Vera Edge hade lite krångel med usb stödet när den kom, men jag hade intrycket att det var löst. Det enda jag har gjort med min är att ta bort inställningen att enheter ska skapas automatiskt eftersom jag får in så många onödiga extra enheter från grannarna annars.
   Det brukar dock kunna krångla om man kopplar bort RFXtrx modulen från Veran och sätter den i ett annat usb uttag. Då har jag fått justerat inställningarna för enheten.

   Om det fungerar bättre eller inte med en inbyggd 433 MHz modul återstår att se, men det jag spontant tänker på att stödet för enheter. RFXtrx modulen stöder ett stort antal olika enheter. Och det kommer förmodligen ta ett tag innan Vera kommer ikapp på den fronten om de inte har samarbete med RFXcom eller någon annan som gör liknande enheter.

   Vera Plus och Vera Secure är spännande produkter. Vi ska försöka lägga vantarna på någon av dom så fort de släpps.

 3. […] Här kan ni se fler bilder och läsa mer om Vera Plus vs Vera Secure. […]

 4. […] mer om Vera Plus och Vera Secure här och […]

 5. […] Vi får hoppas att uppgifterna stämmer, vi på automatiserar.se kommer att införskaffa ett exemplar så fort vi kan. För er som inte vet vad VeraScure kommer erbjuda finns mer information här. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *