Vi hjälper dig skapa ett smartare och tryggare hem.

Aeon Labs Smart Switch 6

Kategori:

,

– Taggar:

EU

Denna nyhet gillar jag, den liknar Fibaros Wallplug och den har även liknande funktioner. Som t.ex. att den kan mäta hur mycket energi som passerar genom enheten och visar det visuellt via LED ”ringen” samt att den även visar status för enheten. Energiförbrukningen ska ha en noggrannhet på 99%.

En annan trevlig nyhet med den är att det finns ett usb uttag på sidan av enheten som kan leverera 1500 mA för att ladda telefoner och liknande.

Denna brytare ska vara 50% mindre än den förra versionen av Smart Switch. Den visades upp på CES 2015 och ska släppas under andra kvartalet 2015.

Mer info hos Z-wave alliance


Intresserad av vårt innehåll?
Vi skickar inlägg som mail med.


Taggar:


Kommentarer

2 svar till ”Aeon Labs Smart Switch 6”

  1. […] er som ser fram emot Aeon Labs Smart Switch 6 som vi tidigare skrivet om, så nämner Aeon Labs att de ska släppas i Maj-Juni. Vilket borde betyda att de bör dyka upp i […]

  2. […] Utöver det rekommenderar jag att börja flytta Range extenders först, eftersom den gör det lättare att inkludera enheter på platsen dom monterats. Har du inte någon range extender bör du börja med enheter som har konstant strömmatning, typ en strömbrytare. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *