Vi hjälper dig skapa ett smartare och tryggare hem.

Nya funktioner på automatiserar.se!

Kategori:

– Taggar:

Vi har bl.a. uppdaterat sidan med lite nya funktioner för att göra det lättare för våra läsare att bli notifierade om när vi skriver nya inlägg och kommentarer. Förhoppningsvis även fått en snabbare respons på sidan. Läs mer om våra nyheter nedan.

Uppe till höger (eller längst ned om du använder en mobil enhet) så hittar du våran e-postprenumeration, som gör att du får ett snyggt e-postmeddelande som visar vårat senaste inlägg direkt när vi postar. Du ser ett exempel på bilden högst upp.

Numera kommer du även få förslag på relaterade inlägg till det inlägget du redan läser. Vi har nästan 300 inlägg om hemautomation, så vi har en utmaning att hjälpa er läsare att hitta det ni är intresserade av här på sidan.

Som tidigare nämnt kan ni nu få notifieringar när någon kommenterar ett inlägg som även du har kommenterat i tidigare. Flera läsare har önskat det och med all rätt tycker vi!

Vi har även förbättrat informationen som kommer postas till Facebook och Google+ när vi skapar ett inlägg, för att ge mer information om vad inlägget handlar om.

Vi hoppas att ni gillar våra förbättringar och vi kommer fortsätta att försöka förbättra sidan för våra uppskattade läsare 🙂

Har du precis börjat med smarta hem? Läs då våra dedikerade guider om smarta hem, dom ger dig en bra grund att bygga vidare på.

Intresserad av vårt innehåll?
Vi skickar inlägg som mail med.


Taggar:


Kommentarer

2 svar till ”Nya funktioner på automatiserar.se!”

  1. Profilbild för Roger christiansson
    Roger christiansson

    Bra jobbat.

    1. Tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *