Kontakta oss

Som vi nämner bland annat under ”OM” så driver vi den här bloggen helt ideellt på sidan om vårt vanliga jobb. Därav har vi inte möjlighet att svara på alla frågor som vi får på ”Kontakta oss” även om vi skulle önska detta. Den senaste tiden har vi försökt hinna med att svara upp via mail, men börjar sakta inse att vi inte kommer hinna detta om vi ska hinna testa och skriva intressanta artiklar.

Så har du möjlighet att kontrollera Google en gång extra eller använda några av de sociala grupperna vi tillhandahåller? Det skulle uppskattas av oss enormt eftersom vi verkligen vill ge svar på frågor om det verkligen inte finns ett bra svar.

Via vår Facebook grupp

Går det bra att få svar från likasinnade? Gå med i vår Facebook grupp ”Smartare hem & hemautomation” (glöm inte att svara på alla frågor!), vi försöker även svara upp där på frågor om vi hinner, men där finns det mer än 6300 medlemmar som kan bistå med bra kompetens och tips. Ofta brukar ett svar ha dykt upp där innan vi hinner svara 🙂

Kontakta oss via Facebook

Vill du bara nå oss på Automatiserar.se? I så fall kan du komma i kontakt med oss via Facebook chatten, du når oss via: m.me/automatiserar eller https://www.facebook.com/automatiserar/

Kontakta oss via mail

Om möjligt undvik att maila oss direkt om det är något som du tror någon annan kan ha svar på. Men skulle det vara så att det är något riktat tills oss så skicka ett mail till: ”bloggen” ” @ ” ”automatiserar.se”.

Fick dela upp mail adressen så här på grund av bottar som skickar spam annars. Men vi vill ge möjligheten att kontakta oss direkt om det behövs, det du behöver göra är att ta bort alla mellanslag och ` ” ´ så kommer du i kontakt med oss via mail.

Kontakta oss via mail, men tänk på att vi driver sidan på fritiden så det kan ibland ta en stund innan vi kan svara upp.

// Markus Jakobsson