Vi hjälper dig skapa ett smartare och tryggare hem.

HomeKit och Vera

Kategori:

– Taggar:

Vera har postat ett inlägg om HomeKit på sin Facebook-sida som nämner HomeKit och kompatibilitet med Vera. Det låter som att det är något som Vera håller på att arbeta med.

We received lots of questions from Vera customer’s over the past year regarding HomeKit. One year later, Apple is finally getting close. We’ll keep you posted on HomeKit progression and device interoperability over the next couple of months.

Men för er som inte orkar vänta så ser ni ett klipp ovan där en kille har ”hackat” till sitt eget stöd för HomeKit med sin Vera Lite. Läs mer om det här.

Har du precis börjat med smarta hem eller redan kommit en bit på resan? Läs våra dedikerade guider om smarta hem. Dom ger dig kunskaper som hjälper dig fatta rätt beslut i din resa.


Kommentarer

3 svar till ”HomeKit och Vera”

 1. Är det någon som har hittat, eller kan göra, en lite enklare guide som inte bara är till för ”hackare”? Har skrivit på forumet om att få detta att fungera på min Synology NAS. Jovisst det finns ”step-by-step” på sidan men alldeles för komplicerat för mig. Vill så gärna få detta att fungera.

  Med vänlig hälsning,, Jesper

 2. Hej
  Ursäkta sent svar.

  VI har tyvärr inte tillgång till allt som behövs för att göra en detaljerad guide på detta ännu 🙁

  Lägg gärna in en fråga i Facebookgruppen så kanske någon annan där har möjlighet att hjälpa oss med en liknade guide 🙂

  // Ispep

 3. […] har tidigare skrivit om att det går att köra Vera tillsammans med HomeKit. Här har vi en till video som visar hur det […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Vill du lära dig mer om smarta hem
och inte riskera missa några nyheter?

Gör ditt hem Smartare med några av dessa tillbehör

Vi har testat många enheter som gör vår vardag enklare och smartare, vissa bra och vissa mindre bra. Många är helt vanliga enheter som fått smarta funktioner eller tekniker installerad. Något som vi sedan försöker använda för att göra vår vardag enklare och vårt hem smartare. Är du intresserad av att se vad du kan göra med dessa enheter så klicka på bilden för att läsa mer om hur vi upplever den.