Vi hjälper dig skapa ett smartare och tryggare hem.

En titt på Samsung SmartThings

Vi brukar försöka att hålla oss uppdaterade på alternativen som finns till Vera. Kollar man på kickstarter projekt och liknande så kommer det en ständig ström av enheter som lovar mycket. Vilket är bra, konkurrens driver utvecklingen framåt.

En kontroller vi tycker är intressant är Samsungs SmartThings. Den finns inte tillgänglig i Sverige ännu, men i England finns den. SmartThings ska klara av både Zigbee och Z-wave Se videon för att få en inblick i hur den fungerar.

Har du precis börjat med smarta hem? Läs då våra dedikerade guider om smarta hem, dom ger dig en bra grund att bygga vidare på.

Intresserad av vårt innehåll?
Vi skickar inlägg som mail med.


Taggar:


Kommentarer

2 svar till ”En titt på Samsung SmartThings”

  1. Ser fram emot att få se lite tester på denna.
    Känns bra att en större tillverkare ger sig in i branschen som förhoppningsvis har kundtjänst och mjukvaruutveckling värd att nämna.
    Provat zipato och vera och zipaton klarade inte i närheten av allt som lovades och Veran är helt beroende av sina tredje part appar.

    1. Håller med om att det är kul att se fler större tillverkare som ger sig in i leken. Hemautomation har en spännande framtid, det känns som att det bara kommer växa och växa framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *