Dags för tävling!

Dags för tävling igen här på automatiserar.se. Förra gången vi hade tävling så var det för att vi hade skrivit 100 inlägg.

Denna gången firar vi våran ettårsdag den 15 november, och såklart så har vi lite fina priser även denna gång!

1433942428[1]

Vi har tidigare skrivit om Strips från Sensative som nu går att köpa. Den kan nu bli din genom att vara med i våran tävling.

Tävlingen består av att skicka in ett inlägg till oss som vi kan publicera på automatiserar.se. Det kan handla om t.ex.några smarta regler du satt upp i din hemautomationskontroller, ett fyndigt sätt att använda en z-wave enhet eller kanske en nybörjarguide för en hemautomationskontroller för att hjälpa andra att komma igång. I stort sett vad som helst rörande hemautomation med andra ord. Det behöver inte heller vara något jätte långt inlägg, utan bara efter bästa förmåga.

Vi vet att just du som läser nu sitter med något bra du kan skicka in till oss. Så kom igen nu! 🙂

För att delta i tävlingen så kontakta oss via våran kontakt sida, så skickar vi mer detaljer till e-postadressen du anger.

Förutom Strips som det stora priset har vi även några enklare priser denna gång. Nämligen ett par shocking roulette!

Vi kommer posta inläggen här på sidan och det inlägg som väljs ut som det bästa av automatiserar.se kommer att vinna ett pris, men den som vinner Strips kommer att slumpas ut. Så alla bidrag räknas så länge innehållet bedöms vara vettigt av oss på automatiserar.se så att vi kan publicera det här på våran sida. Vilket även betyder att om du deltar i tävlingen så godkänner du att vi publicerar det du skickat in till oss. Vi kommer inte skriva ut mer än ditt förnamn eller smeknamn om du hellre vill ha det synligt. Inte heller din e-post adress kommer visas på våran sida.

För att förtydliga så gäller alltså tävlingen att skicka in ett inlägg bestående text och bilder eller video i liknande längd som det vi brukar posta här på sidan. Det ska handla om något du har gjort inom hemautomation som andra läsare kan dra nytta av.

 

 

shocking-roulette[1]

Om du inte tidigare hört talas om denna pryl så handlar det om stoppa in fingrarna i mackapären och när den startas ger den en stöt till en av de slumpvis valda uttagen. Här är en kort video på youtube som visar hur de fungerar.

Vi här på automatiserar.se ser fram emot att få läsa vad ni läsare skickar in till oss. Det ska bli jätte kul!

 

2 reaktioner på ”Dags för tävling!”

  1. Pingback: Efter helgen avslutar vi tävlingen |

  2. Pingback: Tävlingen avslutad! Vem vinner? |

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *